Hej!
Jag kom just att tänka på en grej, och kan inte riktigt komma ihåg hur det har funkat för mig under mina vinterturer (totalt ~20 nätter)..
Men brukar man kunna ta med bröd? Vad ska det vara för bröd för att man inte ska behöva tina det?
Är det helt enkelt knäckebröd som gäller? Eller har ni några tips?
Jag har just bakat Havrekex, och täntke testa hur goda dom är en turmorgon, så tänkte simulera det genom att ta upp det ur frysen, får se hur det går..
Jag kom just att tänka på en grej, och kan inte riktigt komma ihåg hur det har funkat för mig under mina vinterturer (totalt ~20 nätter)..
Men brukar man kunna ta med bröd? Vad ska det vara för bröd för att man inte ska behöva tina det?
Är det helt enkelt knäckebröd som gäller? Eller har ni några tips?
Jag har just bakat Havrekex, och täntke testa hur goda dom är en turmorgon, så tänkte simulera det genom att ta upp det ur frysen, får se hur det går..