Bra event!

Tack för ett bra event i Stockholm!
Det var kul att lyssna på Fredrik Sträng eftersom han både är rolig och en proffsig föreläsare. Ryssarna var kul att lyssna på och kanske inte så proffsiga i sitt föredrag men tog hem det hela med hjälp av humor (ibland oavsiktlig). Nästa gång vore det kul att få lyssna på några multisportare. Och då vore Human Link ett klockrent lag som nu har tagit steget in i världseliten efter sin 2:a plats i Raiden.
 
TACK!

Kul att ni gillade eventet, vi är bara så otroligt glada att så många kom, det känns på nåt sätt som om man får lön för allt jobb vi lägger ner, att ni kommer och visar er uppskattning är verkligen jättekul.

Bra idé med multisportarna! Det ska vi lägga på minnet. Kom gärna med fler tips, förslag på ändringar och annat som vi kan göra för att förbättra för er.

TACK!

./niklas
 
Bra idé

Krister,

Det här är något som vi har tänkt väldigt mycket på men det har för det mesta runnit ut i sanden av den enkla anledningen att nästan alla vi som jobbar med utsidan.se bor i Stockholm och saknar lite av kraften som behövs för att genomföra ett event i en annan stad.

Det är jättesynd eftersom vi absolut inte vill att utsidan.se skall bli ett Stockholmsfenomen, vi bryr oss lika mycket om alla medlemmar i HELA Sverige, det lovar vi.

Det första som behövs för att genomföra ett event är framförallt en lämplig lokal som inte är för dyr, om någon har några kontakter och kan fixa en billig lokal i Luleå, Östersund, Göteborg eller Malmö så är vi jättetacksamma för tips. Lokalen är en stor kostnad och en stor risk för oss. Skulle vi gå back får vi vackert betala ur egen ficka.

Det andra som behövs är lokala sponsorer som är beredda att betala lite för att vara med på vår utställning. Om ni finns därute, friluftshandlare, skidbutiker, reseföretag m fl som har saknat ett utsidan event i er stad, hör av er till oss så diskuterar vi gärna.

För det tredje behövs det hårt arbete, bra föreläsare och glada klubbmedlemmar som kommer på eventet, men det tror jag att vi fixar ;-)

Hör gärna av er till mig eller emil via mail om ni har några tips!

m v h
Niklas Eriksson, utsidan.se
 
Göteborgstips

I Göteborg så brukar både Femmans Sport och Fjällsport ordna en del föredrag och liknande själva så de borde definitivt kunna vara intresserade. För hjälp med arrangemanget så borde det vara en god idé att engagera någon lokal förening. En sådan som bör ha goda möjligheter att fixa en lämplig lokal kan vara Chalmers Friluftsförening men det borde definitivt finnas flera. Jag tror dock att CFF kan ha svårslagna lokalfixarmöjligheter... :)
Fysiken borde förstås också vara intresserade och då får man ju en klättervägg på köpet... ;) (Tyvärr så är det ett tag sedan undertecknad satt med i Fysikens styrelse, annars hade jag kunnat lobba för det...)

http://www.fjallsport.se/
http://www.femmanssport.se/
http://www.chs.chalmers.se/foreningar/cff/
http://www.fysiken.nu/