Bak som träning

För händerna måste ju bakning som träning vara optimalt, belastningen går att anpassa som man önskar, om man är starkare gör man bara en större deg, och så får man ju gott fika efter träningen också =)
//Nyman
 
Torra bullar?

Borde man inte anpassa degens hårdhet istället för storlek efter sin styrka? I såna fall så skulle det innebära att man kan bedöma klättraren på bullarna:
Torra bullar = bra klättrare (eller starka fingrar iaf.)
Saftiga, goa bullar = nybörjare.
 
Man använder inom vården olika "degar" för handträning. Det finns olika hårdheter som man anpassar efter skada och styrka och mål med behandlingen. Så tanken är helt riktig, baka storbak.
mvh Roland sjukgymnast
 
Men vem ska äta?

Verkar vara ett bra träningstips! Problemet är bara vem som ska äta bullarna. Jag vill ju inte bli tyngre eftersom detta motverkar den positiva effekt bakningen ger. Kanske kan man baka någon typ av surdegsbullar som inte innehåller så mycket fett. Är det någon som har något bra recept?

//NoWayRay
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg