ASKR 2005

Jag och en tjejkompis har pratat lite fram och tillbaka om att delta i ASKR i sommar.

I princip är vi väl båda inne på att ställa upp även om det kräver målmedveten träning för att det inte ska bli onödigt jobbigt.
En komplikation är dock det praktiska med att ta sig dit, särskilt om man ska ha med sig sin kajak. Det enklaste är naturligtvis att lägga den på biltaket och köra upp till Vesterålen.
Det är dock relativt dyrt, men framförallt tidsödande med tanke på att själva bilkörningen tar ca två heldagar i anspråk. På uppresan kanske det krävs en reservdag också, om inte annat så att man slipper kliva ur bilen och direkt börja paddla mer eller mindre...

Jag misstänker att det är fler från Sverige; och då kanske nedre halvan av Sverige som överväger att delta. Med tanke på att det rimligen kan finnas lite samåkningspotential; eller rent av möjligheter att frakta upp kajakerna gemensamt till rimligt penning om man gör detta tillsammans så vore det intressant att höra från fler som tänker delta.
Skriv en rad om era funderingar så kanske vi blir ett gäng som kan ha målet som gemensamt. Det kan även vara en slags trygghet att känna till fler som ska upp, ifall den ene i ett par t ex får förhinder.
 

Liknande trådar