Hallå
Jag undrar om det finns någon som har erfarenheter av glutenintollerans och fjällvanring. Av det jag har sett på marknaden så innehåller de flesta frystorkade produkter alltid gluten. Därför lutar det åt att torka och göra hela listan med mat själv. Har aldrig tidigare torkat egen mat så jag undrar hur man skall gå tillväga. Har läst inlägg här på sidan och tagit upp en del där.
Hur får man variation i sin kost. När jag läser så tycker jag att de flesta verkar vara ensidiga. (Pasta och kött). Har detta med torkresultat att göra? Eller har jag missat några goda rätter?
Finns det någon bok om att torka mat?
___
(. .)
-------ooo( U )ooo-------
//Mattias
Jag undrar om det finns någon som har erfarenheter av glutenintollerans och fjällvanring. Av det jag har sett på marknaden så innehåller de flesta frystorkade produkter alltid gluten. Därför lutar det åt att torka och göra hela listan med mat själv. Har aldrig tidigare torkat egen mat så jag undrar hur man skall gå tillväga. Har läst inlägg här på sidan och tagit upp en del där.
Hur får man variation i sin kost. När jag läser så tycker jag att de flesta verkar vara ensidiga. (Pasta och kött). Har detta med torkresultat att göra? Eller har jag missat några goda rätter?
Finns det någon bok om att torka mat?
___
(. .)
-------ooo( U )ooo-------
//Mattias