Äta

Tänkte mig att få höra lite tankar om hur man ska äta eller hur olika man kan äta.

Det vanliga är något i stil med frukost 7-8, lunch 12-13, och middag 18 tiden. Fika 9 och 15

Att ta en kort frukost för att snabbt komma iväg och sedan ta en lång lunch med tid för matlagning och vila är ju något som passa paddlarlivet. Är det några som har den vanan även på fjället?

Sedan har man byggfrukost stilen med en bastant måltid på fm och även där med en kort frukost. Jag kan tänka mig att den skulle passa även för fjällvandraren.

På fjället har det för mig varit soppa och enklare lunch för att ta mer matlagningstid på em. Men varför ska man stanna i ett mönster som man fått från skola och jobb?

Jag kan tänka mig att någon kan lägga in en mer akademisk syn på det hela.

Heffa
 

Liknande trådar


Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg