I min jakt efter pumpafrön att ha när jag bakar bröd hittade jag en billig (400g) påse med oskalade och salta pumpafrön (dom vita i bilden) från Eldorado. Dom svart-gröna pumpafröna är skalade och rostade kärnor och köpt snordyrt på fina-ICA i staden.
eftersom det är gott som snacks så undrar jag om man skall göra som jag, äta hela den oskalade (det finns ordentligt med salt på utsidan på den) som den är eller är det helt fel? Lite fibrigt blir det ändå när man tuggar dom
Och om det är fel, hur skalar man då dom vita, eller skall dom användas till annat?
Av någon mysko anleding funkar inte det att sätta in bilden, titta här istället:
http://www.utsidan.se/medlem/album/visa.htm?ID=15028
/Andreas
[Ändrat av ekis 2006-07-21 kl 21:01]
eftersom det är gott som snacks så undrar jag om man skall göra som jag, äta hela den oskalade (det finns ordentligt med salt på utsidan på den) som den är eller är det helt fel? Lite fibrigt blir det ändå när man tuggar dom
Och om det är fel, hur skalar man då dom vita, eller skall dom användas till annat?
Av någon mysko anleding funkar inte det att sätta in bilden, titta här istället:
http://www.utsidan.se/medlem/album/visa.htm?ID=15028
/Andreas
[Ändrat av ekis 2006-07-21 kl 21:01]