Jag tänkte för första gången i sommar paddla lite kayak i 2 dagar, för att få se stockholms skärgård.
Vi tänkte ta med fiskespö, vi funderar ännu på om metspö eller kastspå (båda i teleskopsvariant) är att föredra.
Om vi mot förmodan skulle få en abborre, hur tillagar man den på enklast vis för att ändå få den god? Grilla den över öppen eld fastsatta i grenar, eller hur bör man göra.
Jag är lika novis på tillagning av fisk i det vilda som akyakpaddling.
Tacksam för svar, samt om någon har tips på hur man bäst fiskar från kayak, går det dra betet efter sig när man paddlar?
Vi tänkte ta med fiskespö, vi funderar ännu på om metspö eller kastspå (båda i teleskopsvariant) är att föredra.
Om vi mot förmodan skulle få en abborre, hur tillagar man den på enklast vis för att ändå få den god? Grilla den över öppen eld fastsatta i grenar, eller hur bör man göra.
Jag är lika novis på tillagning av fisk i det vilda som akyakpaddling.
Tacksam för svar, samt om någon har tips på hur man bäst fiskar från kayak, går det dra betet efter sig när man paddlar?