Wokad stensöta med tuschlav och kyckling

Av: Swedish Berman

1 knippe tuschlav
2-4 stensöta rötter
1/2 kyckling
olivolja
ev.gurka och vitlök
chili, salt, socker

Gör så här: Lägg tuschlaven i blöt en halvtimme innan tillagning.Skär stensötan i små bitar.Skär kyckling och gurka till små kuber. Tillsätt olja i woken och lägg i ingredienserna,lägg i tuschlaven och vitlök sist.Woka hastigt 2-3min. Tillsätt chili salt och socker efter smak. Till denna anrättning dricks med fördel björksav som är god och kolhydratrik. Uppsök mjuk mossbeväxt sten slå Dig ner, ät och njut!
Typ:

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg