Fyllda pitabröd

Av: Nummer 13

Pitabröd fyllt med sallad, tomattärningar samt finskuren tjälknöl. Medtag även en dressing gjord på matlagningsyoughurt, riven pepparrot efter egen smak, salt och peppar. Fantastiskt gott.

Friluftsmat:Pulvermos med kassler, salta jordnötter och hackade soltorkade tomater. Till detta en sås på vatten buljongtärning (sort efter eget tycke), torkad mkt finhackt svarttrumpetsvamp (1 msk/4 dl vatten), red med maizena mjöl utrört i lite vatten och smaka av med salt o peppar. Särskilt gott efter en lång dag på fjället.
Typ:

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg