Fiskpinnar de Luxe

Av: brook

Börja med att flå (eller Filéa) Fisken (bort med skinnet m.a.o). Stoppa sedan in filéerna i en plastpåse (typ fryspåse) och häll lite veteströ (ströbröd) i påsen, krydda i påsen med salt, Citronpeppar samt gärna lite grovmalen svartpeppar.

Blås sedan upp plastpåsen och vira igen den med några varv, SKAKA runt, tag ut dom panerade filérna och stek dem i smör, servera med potatismos och citronskiva.

Smaklig måltid.
Typ:

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg