Ädelfisk i folie

Av: vuogga

Öring,Röding eller Harr.
Folie
Smör
Salt,Örtsalt
Lök

Rensa fisken, snitta lite tvärs på sidorna.
Krydda med salt, örtsalt i och på fisken,
lägg i skivad lök samt rejält med smör...
Rulla in i 2 lager med folie...TÄTT...
Lägg i glöden ca 8-10 min.
Kolla så att benen lossnar lätt, då är det klart...
Servera med mandelpotatis el mos, hårtbröd....
Ät också löken samt smöret till potatisen...
HIMMELSKT.....
Typ:

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg