muuuuuu för alla utsidans fisförnäma specialister,finns bra folk på utsidan och whiteglove people.

Album: rix fm

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-05-23 18:30   Håkan Friberg
Jag blir nyfiken på dig. Vad vill du egentligen? Dina bilder är ju... lite ovanliga, likaså din presentation.
Undrar om jag själv är "bra folk" eller "white glove people".
 
Svar 2012-05-24 09:48   kent.nor
vissa bilder kan nog vara svårtydda för tänkare som bara vill se en jokk och någon som dricker ur nån slags kåsa(trä eller plast) o pratar om sin fotografiska förmåga,(sannt,bilder är ju maxningen av äventyret att visa upp),du frågar om dig själv,din religiösa åskådning är ,aftonbladet,expressen.din presentation är stereotyp som andra 98%,är detta dömande,nej,ett lugnt konstaterande.det finns färgstarka människor,törs vara sig själv,printar ur sitt eget hjärta utan färdiga tycka/tänka,mallar(anpassad för dom som skall läsa)det måste ju följa mainline,eller?anarki nej frihet,galaterbrevet5:1.
 
2012-05-24 19:14   Håkan Friberg
Men... du svarar ju inte på min undring. Jag skiter i mainstream, men förstår inte heller vad vitsen är om ingen begriper vad du menar? Ser du dig alltså som en färgstark människa? Är jag och de andra i de "98 procenten" - till skillnad från dig - stereotyper, eftersom texterna vi skriver är "anpassad för dom som skall läsa"? Om jag tolkar dig rätt skriver alltså inte du för att bli läst?
KAN du förklara, eller är du bara ett irrbloss?
 
Svar 2012-05-24 20:45   kent.nor
tycker du svarar dig själv bra på dina funderingar,jag söker inte bekräftelse hos andra för mina kåserier,tror att folk som har iq kan greppa och förstå,att ränna runt med senaste utrustningen och prestera nåt för att platsa bland akademiker från uppsalatrakten osv,som skall gälla för att vara nånting på sajten utsidan,tror jag gör att många missar det sköna i våra liv.man kan njuta utan att behöva vara nån extremist.nej av med vita handskar och förstå att se en kossa lägga en ruka på morgondaggen kan vara en naturupplevelse.
 
2012-05-24 20:47   Smaila
"vissa bilder kan nog vara svårtydda för tänkare som bara vill se en jokk och någon som dricker ur nån slags kåsa(trä eller plast) o pratar om sin fotografiska förmåga,(sannt,bilder är ju maxningen av äventyret att visa upp),du frågar om dig själv,din religiösa åskådning är ,aftonbladet,expressen.din presentation är stereotyp som andra 98%,är detta dömande,nej,ett lugnt konstaterande.det finns färgstarka människor,törs vara sig själv,printar ur sitt eget hjärta utan färdiga tycka/tänka,mallar(anpassad för dom som skall läsa)det måste ju följa mainline,eller?anarki nej frihet,galaterbrevet5:1."

Fantastiskt att man kan få plats med så mycket gallimatias i en enda mening:))
 
2012-05-24 21:04   Håkan Friberg
Tack. Nu blev du lite tydligare. Du målar dock upp en bild av "DU mot alla andra" som jag inte förstår. Vad är vitsen med att hacka på andra? Jag njuter av blandningen här på Utsidan. Det är bland annat därför jag skriver dessa kommentarer till dig. Visst har du rätt i att en ganska stor del av oss som häckar här på Utsidan är akademiker. Men jag känner mer än en akademiker som garanterat ser det som en naturupplevelse att få se en kossa som lägger en ruka på morgondaggen. Den upplevelsen är inte förbehållen någon speciell utbildningsgrad.
Mitt råd till dig: Njut av allt spretigt som skrivs på Utsidan. Reta upp dig på en del (vem gör inte det?). Men om du tror att alla akademiker är stöpta i samma form... då är du verkligen ute och irrar.
 
Svar 2012-05-24 22:01   kent.nor
good talk son,läs håkan,anade den intressetonen i ditt första mail.det är nog så att det legat och pyrt lite från nån som verkade såga mig rejält från tidigare kort som man sa förr.jag har som sagt besökt ludde många gånger i hans skogskoja o sett hur nära man kan komma att bli ett med naturen och själv varit mycke i skog o mark,respekterar faktiskt dom allra flesta,du verkar brigth håkan,kul att höra,njuter själv mycket av olika fjällresor som människor bjussar på utsidan.