Hej!
Jag har fått låna en elektrisk tork som jag tänkte använda. Det är en Evermat med massor med trådlådor och det verkar vara en termostatreglerad sak åxå. Problemet är att det saknas manual och ägarna går inte att få tag på. Såååå... jag undrar om nån kan hjälpa mig med några enklare fårgor:
1. Hur många trådlådor kan man använda? Jag tror det var sju i mitt sett. Är det bättre med färre eller bör det funka med alla sju?
2. Ungefärlig temperatur och torktid för följande
Skivade jordgubbar - temp och tid?
Förkokt skivad potatis - temp och tid?
Strimlad stekt biff - temp och tid?
Skivade champinjoner - temp och tid?
Då bör man väl få några riktvärden för att även torka andra saker. Varför jag frågar är för att man kanske kan göra nåt annat om det nu tar ca 8 timmar att torka kött. Så man slipper sitta och glo på torken hela tiden. Så har någon några riktvärden att bjuda på så tackar jag och tar emot.
Tack för hjälpen.
Stalle
Jag har fått låna en elektrisk tork som jag tänkte använda. Det är en Evermat med massor med trådlådor och det verkar vara en termostatreglerad sak åxå. Problemet är att det saknas manual och ägarna går inte att få tag på. Såååå... jag undrar om nån kan hjälpa mig med några enklare fårgor:
1. Hur många trådlådor kan man använda? Jag tror det var sju i mitt sett. Är det bättre med färre eller bör det funka med alla sju?
2. Ungefärlig temperatur och torktid för följande
Skivade jordgubbar - temp och tid?
Förkokt skivad potatis - temp och tid?
Strimlad stekt biff - temp och tid?
Skivade champinjoner - temp och tid?
Då bör man väl få några riktvärden för att även torka andra saker. Varför jag frågar är för att man kanske kan göra nåt annat om det nu tar ca 8 timmar att torka kött. Så man slipper sitta och glo på torken hela tiden. Så har någon några riktvärden att bjuda på så tackar jag och tar emot.
Tack för hjälpen.
Stalle