www.schuh-keller.de



Tysk butik med stort utbud av kängor och skor för friluftsliv



 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Priset, snabb leverans och bra kundsupport

Minus:Returer, garantier (internet har inte bara fördelar)

Kommentar: Har beställt ett par Meindl Dovre Extreme från deras hemsida.

Beställde föst i början av februari, när jag inte hör något från dem efter 4 veckor förutom bekräftelsen, skickade jag i väg ett mail på engelska. Företaget svarar tre dagar senare och ursäktar sig med att de har haft problem med sin server. 8 dagar efter detta mail har jag kängorna på fötterna.

Pris 240 Euro plus 15 euro i frakt runt 2480. Humant pris anser jag då Widforss och Hunt i Stockholm vill ha 3295 för samma känga.

Nu provade jag först kängan på en butik i Sverige och är givetvis beredd att betala för denna service men inte 1/3 mer i pris.

Hemsidan är enbart på tyska men lätt navigerad även för en som inte kan ett ord tyska som jag.

Plus: Det stora utbudet. De humana priserna. De snabba svaren via e-post.

Minus:Att hemsidan bara är på tyska. Att frakten tog två veckor.

Kommentar: Schuh-Keller i Ludwigshafen säljer kängor och skor för friluftsliv i alla dess former. Kängorna/skorna är indelade i olika kategorier baserat på användningsområde vilket underlättar navigeringen i butiken. Framförallt imponerar det breda utbudet, de har t.ex. över 50 olika Meindl-modeller vilket är betydligt fler än vad som återfinns i Sverige. Priserna är humana, ett par Meindl Island Pro kostar 190 euro men då tillkommer frakt, i mitt fall 20 euro för ett par kängor i "Island-storlek". Hemsidan är enbart på tyska vilket kan avskräcka, men att kommunicera på engelska via e-post är inga problem.