Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Konstigt att de inte bara har en reflekterande Al-folie! Jag har ju aldrig varit med om att avkylning av mat skulle vara ett problem, då är man nog inte tillräckligt hungrig. Annars är nog ylle bättre, är inte heller brandkänsligt.
Fast när man lagar mat hemma skulle man kunna använda grytmysartekniken mer för att spara energi, t ex istället för att koka linserna 20 minuter så kokar man dem 5-10 minuter och ställer dem sedan i grytmysaren. Couscous går ju ändå eftersom det blir klart så snabbt, men även bulgur, matvete etc mår bättre av att mysa än att kokas (tycker i alla fall jag, mer al dente och trevligare konsistens).
Konstigt att de inte bara har en reflekterande Al-folie! Jag har ju aldrig varit med om att avkylning av mat skulle vara ett problem, då är man nog inte tillräckligt hungrig. Annars är nog ylle bättre, är inte heller brandkänsligt.
Det absolut bästa är att ta ett gammalt liggunderlag som man klipper itu.
Enkelt att arbeta med och det är bara att tejpa ihop.
Själv har jag sedan klätt insidan på min grytmys med aluminiumtejp så att det inte skall riskeras att smälta. Inbillar mig dessutom att det blir lite reflekterande värme tillbaka.
Det absolut bästa är att ta ett gammalt liggunderlag som man klipper itu.
Enkelt att arbeta med och det är bara att tejpa ihop.
Själv har jag sedan klätt insidan på min grytmys med aluminiumtejp så att det inte skall riskeras att smälta. Inbillar mig dessutom att det blir lite reflekterande värme tillbaka.
Bilder? Hur har ni gjort dom transportabla? Man lär väl kunna fälla ihop dom så dom blir platta? Funderade på en lösning med lös botten och löst lock och så viker man ihop en rektangel till cylinder?
Förstår inte riktigt hur det kan klara heta kastruller men man kanske skall vänta någon minut. Någon här som provat eller vet var man kan köpa lagom bitar? Undrar om det skulle funka som liggunderlag eller kommer det "poppa" hela natten?
Bilder? Hur har ni gjort dom transportabla? Man lär väl kunna fälla ihop dom så dom blir platta? Funderade på en lösning med lös botten och löst lock och så viker man ihop en rektangel till cylinder?
Min ses på bilden ovan. Den transporterar jag på grytan helt enkelt, jag fäller bara in handtagen och stoppar grytan (som innehåller hela köket och allt bränsle) i mysaren. Vikten är 24 g.